Ghidul Serviciilor
Lozan Dent-Cabinet Stomatologic- Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Pedodontie
Foto

Este important pentru copilul dumneavoastra sa consulte un medic dentist pentru a stabili un plan de igiena dentara si curatare profesionala pe termen lung si pentru a-l obisnui cu vizita la stomalotog. Aceasta familiarizare trebuie facuta treptat, inainte de aparitia unor dureri sau a interventiilor stomatologice. Tratamentul stomatologic al copiilor este esential deoarece pierderea dintilor de lapte, temporari, poate provoca anumite complicatii in eruptia dintilor definitivi, putand duce la complicatii in viata lor adulta. De aceea tratamentul timpuriu al oricaror afectiuni este extrem de important.

Clinica noastra va sta la dispozitie cu: - Tratamentul curativ si profilactic al dintilor copiilor - Profilaxia anomaliilor dento-maxilare - Prevenirea cariilor si afectiunilor gingivale - Controlul placii bacteriene - Indicatii pentru periajul dentar si igiena orala corecta

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.