Ghidul Serviciilor
Lozan Dent-Cabinet Stomatologic- Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Profilaxie, igiena orala
Foto

Profilaxia stomatologica include terapiile de prevenire a bolilor dentare si reprezinta baza ingrijirii dintilor, fiind un mijloc de preventie a multor neplacerile ce tin de sfera dentara. Noi iti oferim servicii de profilaxie de calitate si te invatam cum sa iti ingrijesti de acum inainte dantura, de la executarea unui periaj dentar corect, recomandarea unei periute de dinti adecvate, la modalitatea de folosire eficienta a atei dentare. Ca mijloc de periaj dentar profesionist va punem la dispozitie metoda Air-Flow. Aceasta curata dintii, spatiile interdentare si lucrarile protetice intr-un mod eficient si comfortabil, datorita unui jet fin de apa ce contine particule speciale de bicarbonat. Astfel, se incetineste procesul de aderare a placii bacteriene la suprafata dintilor. Air-flowul poate avea diferite arome: cireste, capsuni, tropical etc. De multe ori, prezentarea la cabinetul stomatologic se face in situatii de criza, cand exista dureri dentare, umflaturi, gingivite sau carii. Marea majoritate percepe tratamentul stomatologic ca un act prin care scapa de durere sau de problema inestetica, neintelegand ca preventia unor afectiuni este mult mai placuta decat tratarea lor.

Servicii profilactice oferite: Detartraj cu U.S. / arcada Detartraj cu U.S. + periaj profesional (ambele arcade) Periaj profesional cu pasta profi Curatare prin air-flow Aplicare desensibilizant Sigilare santuri si fosete Fluorizari locale cu gel / dinte

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.