Ghidul Serviciilor
Lozan Dent-Cabinet Stomatologic- Brasov
inapoi la firma 132 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Tratamentele protetice sunt o latura extrem de importanta a stomatologiei. Ele implica refacerea sau inlocuirea unuia sau mai multor dinti ce au o capacitate diminuata de functionare sau au fost extrasi de pe arcada, in urma unei stari avansate de cariere. Cand caria dentara a distrus o mare suprafata a dintelui si acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla plomba, este necesar salvarea acelui dinte si acoperirea acestuia cu o coroana dentara. Daca dintele nu mai poate fi salvat si este extras, iar spatiul lipsa poate fi completat fie cu o lucrare protetica fixa, o proteza pe capse sau cu ajutorul unui implant dentar. In cazul in care pacientul pierde un numar mare de dinti, se realizeaza o proteza dentara (lucrare protetica mobila) care trebuie indepartata zilnic pentru igienizare. Scopul final este de a le reda pacientilor echilibrul functional, estetic si psihic.

Servicii de protetica oferite: Ablatie coroana de invelis / dinte Cimentare definitiva / dinte Coroana acrilat (provizorie) Coroana acrilat Coroana metalica Coroana metalo-ceramica fatetata 3/4 Coroana metalo-ceramica Coroana ceramica pe zirconiu Coroana ceramica presata Fateta ceramica Gutiere pentru albit Proteza acrilica totala Proteza acrilica partiala Proteza Kemenny Reparatie simpla proteza Inlocuire dinte / croset in proteza Rebazare proteza Proteza scheletata Proteza scheletata cu sisteme speciale de ancorare Cimentare fateta, coroana ceramica presata Proteza acrilica (cu schelet metalic) pe sistem “capsa” Coroana metalo-ceramica pe implanturi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.