Ghidul Serviciilor
Bogmiradi
inapoi la firma 63 vizite
Poza Servicii reparatii auto
Foto
Foto

Mecanica Auto

Reparatii, revizii, constatari si diagnoza pentru orice tip de autoturism. Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie si de franare. Se realizeaza de asemenea inlocuirea anvelopelor pentru autoturisme, atat ca urmare a uzurii acestora cat si la schimbarile de sezon.

Tinichigerie Auto

Reparatii (indreptari la rece, indreptari la cald, sudura profesionala, montat sau demontat parbrize), stand de redresare si reconditionari caroserii autovehicule.

*Dispunem de toata aparatura moderna necesara unei reaparatii la cele mai inalte standarde

Vopsitorie Auto

Prin tehnologia computerizata obtinem orice nuanta de vopsea iar aplicarea acesteia se face  profesional.

Diagnoza(Tester) Autoturisme

Societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de diagnoza auto de cea mai buna calitate, pentru o serie larga de marci autoturisme. Se efectueaza la solicitarea dumneavoastra reglaje , corectii noxe, service motor, testarea computerizata a motoarelor diesel si benzina, ABS, EBD, SRS, OBD, identificare si stergere erori, verificare si interpretare coduri eroare, inclusiv pentru senzori de pedala, sterge becul galben ENGINE CHECK LIGHT OFF, etc. Prin intermediul acestui sistem se permite interventia mecanicului auto exact la locul defectiunii, fara a exista pericolul deteriorarii sau dereglarii sistemelor conexe. Timpul in care masina este retinuta in service se micsoreaza, datorita sigurantei si rapiditatii in stabilirea diagnosticului si in monitorizarea lucrarilor de reparatie necesare.

Magazin Piese Auto

Piesele de schimb oferite sunt furnizate numai de firme cunoscute in domeniu fapt care asigura garantia calitatii acestora la montaj si in functionare, importate direct la cele mai avantajoase preturi de pe piata! Tariful manoperei este de asemena foarte competitiv!

Mentenanta Clime Auto

Service-ul nostru are in dotare echipamente electronice automate(operatiile tehnologice fiind controlate prin microprocesor) destinate instaltiilor de aer conditionat pentru autoturisme. Astfel, asiguram revizie completa A/C: diagnoza / incarcare agent refrigerant.

Service auto pentru firme

Datorita dinamicii si flexibilitatii noastre, pentru firme oferim pachete de intretinere si reparatii mulate dupa nevoile fiecarei companii in parte si la preturi cu siguranta mai avantajoase decat platiti in momentul de fata. Pentru o oferta personalizata sau mai multe informatii va rugam sa ne contactati, va multumim!

Alte Servicii Auto

Cosmetica auto, polish profesional auto, spalat tapiterii,etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.