Ghidul Serviciilor
Activ Service
inapoi la firma 93 vizite
Poza Mecanica auto
Foto

Asigurarea rapida a pieselor de schimb necesare lucrarilor de service sau pieselor auto solicitate

O colaborare avantajoasa la nivel tehnic cu producatori de renume ca: Mobil, MAN, LUK, SACHS, BOSCH, etc

Servicii de mecanica auto: esapament Sistemul de esapament permite evacuarea gazului de combustie reducand zgomotul si particulele poluante. Gazele arse prin combustia motorului sunt canalizate in colectorul de evacuare fixat pe motor si trec apoi in catalizator. Acesta transforma gazele toxice in gaze netoxice (azot, gaz carbonic si apa). Cum va dati seama ca exista o problema la nivelul sistemului de esapament: • zgomot de functionare a motorului masinii mai accentuat la accelerare; • esapamentul nu se mai afla in pozitia normala si orice atingere de caroserie produce zgomot si vibratii; • un mesaj de alerta pe bord va informeaza despre o anormalie a catalizatorului.

Servicii de verificare a sistemului de suspensie Amortizoarele contribuie in mare parte la confortul in masina, la pastrarea directiei vehiculului si la diminuarea distanei de franare. Este un element primordial pentru securitatea automobilului. Cea mai mica anomalie constatata la un amortizor impune un control tehnic. Va dati seama daca sistemul de suspensie nu functioneaza urmarind simptomele de mai jos: • in timpul mersului, masina tinde sa se miste excesiv in sus si in jos; • mentinerea dificila a directiei; • coroziunea si oxidarea tijei.

Servicii de verificare a sistemului de franare Principala functie a sistemului de franare este siguranta. Cea mai mica anomalie a circuitului de franare (placute, discuri de frana, etriere etc.) impune un control tehnic. Exista cateva semne care va indica in mod clar ca e vorba de o defectiune: • martorul de frana se aprinde; • la franare, masina vibreaza sau isi pierde traiectoria; • pedala de frana se afunda prea mult • un miros de ars se degaja sau iese fum la nivelul unei roti; • se aude un scartait la franare; • un nivel minim de lichid de frana.

Folosirea eficienta a ambreiajului, in exploatare

In primul rand, este bine ca ambreiajul sa fie angrenat la o turatie cat mai mica a motorului. Cea mai comuna cauza a schimbarii unui ambreiaj este aceea ca materialul de frictiune se uzeaza. Acesta se uzeaza numai cand discul merge la o alta rotatie fata de cea a volantei. Adica atunci cand ambreiajul este bruscat sau cand se merge cu piciorul pe pedala de ambreiaj si nu face contact in totalitate. Viata unui ambreiaj tine de modul de condus al fiecarui conducator auto. Insa, pentru a menaja cat mai mult aceasta componenta, este indicat a se ridica incet piciorul de pe pedala de ambreiaj, nu brusc, si la turatie mica. Este valabil si la compresorul de aer conditionat din masina – trebuie activat numai cand motorul este la relanti, pentru o durata de viata cat mai indelungata. Odata cuplat discul de volanta, se invarte cu aceeasi viteza, si dispare orice urma de uzura. Uzurile apar numai atunci cand se elibereaza pedala de ambreiaj, adica atunci cand discul intra in contact cu volanta motorului.

Servicii de diagnoza auto si verificare sistem electric

Noile generatii de automobile abunda de computere care depasesc uneori puterea unor calculatoare normale. Aceste computere schimba informatii cu diversele sisteme electrice ale masinii astfel ca numeroase functii ale masinii depind de buna functionare a acestor componente electronice.

Calculatoarele auto au deja un sistem de autodiagnosticare, ele testeaza fiecare element si inregistreaza toate erorile detectate, chiar sporadice. In functie de eroarea gasita, computerul aprinde sau nu martorul legat la sistemul in cauza. Prin urmare este important sa cititi, sa analizati si sa stergeti memoria computerului la fiecare revizie pentru a cunoaste starea componentelor sistemului electric si pentru anticiparea unor defecte viitoare.

Activ Service intervine cu urmatoarele prestatii: • citire erori functionale memorate; • analiza parametrilor functionali; • diagnosticare cauze abateri valori functionale; • identificare componente cu defecte; • programari/ configurari calculatoare motor; • programari/configurari calculatoare bord; • diagnoza sistem incarcare, pornire si baterie;

Discount de 10% la revizia auto Inlocuit filtre, ulei, verificare generala, garantie integrala la manopera si piese.

Revizia periodica este foarte importanta pentru a asigura o buna functionare a masinii dumneavostra si ea trebuie facuta la intervale regulate de timp si km. In service-ul nostru revizia periodica presupune urmatorii pasi:

La un anumit interval de timp in functie de specificatiile fiecarei marci odata cu revizia periodica trebuie inlocuit, uleiul cutiei de viteze, lichidul de frana si antigel.

Activ Service efectueaza revizii pentru aproape toate marcile auto existente pe piata cum ar fi: Audi A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7 BMW E46, E60, E90, X1, X3, X5, X6 Chevrolet Aveo, Captiva, Kalos, Spark Citroen Berlingo, C1, C2, C3, C4, C5, C6, C8, Nemo, Saxo Dacia Duster, Logan, Nova, Sandero, Solenza Daewoo Cielo, Espero, Leganta, Matiz, Tico Fiat Albea, Brava, Bravo, Croma, Doblo, Linea, Punto, Stilo Ford Fiesta, Focus, Fusion, Ka, Kuga, Mondeo Honda Accord, Civic, Jazz Hyundai Accent, Getz, I10, I20, I30, Lx35, Santa Fe, Tucson Kia Ceed, Picanto, Rio, Sorento, Sportage Mazda 2, 3, 5, 6 B-serie, C-serie, CX-7, CX-9 Mercedes A Class, B Class, C Class, E Class, S Class, ML, GL,Viano, Vito, Sprinter Mitsubishi ASX, Colt, Eclipse, L, Lancer, Outlander, Pajero Nissan Almera, Micra, Murano, Navara, Pathfinder, Patrol, Primera, Qashqai Opel Astra, Combo, Corsa, Insignia, Meriva, Vectra, Vivaro, Zafira Peugeot 1007, 107, 206, 207, 307, 308, 406, 407, Partener, Boxer Renault Clio, Fluence, Kangoo, Laguna, Megane, Scenic, Simbol, Twingo Seat Alteea, Ibiza, Leon, Toledo Skoda Fabia, Octavia, Superb Suzuki Alto, Grand Vitara, Ignis, Swift, SX4, Vitara Toyota Auris, Avensis, Aygo, Hilux, Land Cruiser, Rav 4, Yaris Volvo S40, S60, S80, V40, V50, V60, V70, XC 60, XC 70, XC 90 VW Bora, Caddy, Golf, Jetta, Passat, Polo, Tiguan, Touareg, Touran, Crafter

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.