Ghidul Serviciilor
Expert Consulting Consultanta Si Training Afaceri Timisoara
inapoi la firma 84 vizite
Poza Consultanta generala management
Foto

Consultanta generala in management, marketing si logistica

Prin serviciile de consultanta generala in management, marketing si logistica oferite, Expert Consulting asista organizatiile private in analiza si redefinirea strategiilor, pentru a-si imbunatati eficienta operatiunilor si a-si optimiza resursele financiare, umane si tehnologice. De cele mai multe ori firmele-client nu dispun de personal specializat, care sa poata face o analiza adecvata a firmei ori a pietei pe care opereaza aceasta, in vederea identificarii zonelor cu probleme, a aspectelor ce pot fi imbunatatite ori a oportunitatilor existente. Se impune asadar interventia unui consultant, care prin profunzimea cunostintelor si vastitatea experientei poate oferi perspective proaspete si inovative asupra situatiei investigate.

Serviciile constau in:

Consultanta privind elaborarea de: planuri de afaceri, planuri de marketing, studii de piata, studii de fezabilitate, studii de oportunitate

La solicitarea clientilor, Expert Consulting poate intocmi planuri de afaceri, planuri de marketing, studii de piata, studii de fezabilitate, studii de oportunitate si orice alte documentatii similare, necesare pentru:

Consultanta pentru dezvoltarea activitatii de cercetare si implementarea inventiilor si inovatiilor 

Ne place sa ne reinventăm permanent, de aceea pentru perioada viitoare ne propunem sa sprijinim domeniul de cercetare-dezvoltare si implementare a inventiilor si inovatiilor, ca o directie noua de dezvoltare a companiei in contextul noii economii bazata pe inovare si cunoastere.  

Oferim consultanta cu privire la:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.