Ghidul Serviciilor
Expert Consulting Consultanta Si Training Afaceri Timisoara
inapoi la firma 85 vizite
Poza Elaborare si management de proiect
Foto

Elaborarea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila nationala si europeana

Cu toate ca ofera o serie de oportunitati evidente de dezvoltare, obtinerea si utilizarea de fonduri europene este o procedura destul de anevoioasa data fiind complexitatea documentatiei ce trebuie elaborata si a procedurilor de urmat. Ca atare, procedurile de accesare, implementare si gestionare a proiectelor cu finantare nerambursabila (fonduri nationale, fonduri europene, alte fonduri publice) sunt sofisticate si necesita de multe ori cunostinte multidisciplinare, precum si o strictete si minutiozitate deosebita, care pentru consultantii nostrii au devenit deja o conditie sine qua non. Acestia ofera consultanta specializata pe intregul flux de identificare, accesare, aprobare si implementare a proiectelor finantate din surse nerambursabile. Mai mult, consultantii sunt alaturi de clientii nostri si in perioada post-implementare (3 – 5 ani), de mentinere obligatorie a investitiei si a rezultatelor proiectului.

Serviciile constau in:

Managementul proiectelor de investitii 

Utilizand un ansamblu corent de metode, tehnici si procedee de fundamentare a deciziilor investitionale, serviciile oferite de Expert Consulting pun la dispozitia clientilor informatii utile pentru a defini si evalua din punct de vedere al viabilitatii si sustenabilitatii proiectele investitionale.

Serviciile constau in:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.