Ghidul Serviciilor
Dr Bobos Diana -Cabinet Stomatologic-Cluj
inapoi la firma 152 vizite
Poza Cosmetica dentara
Foto

 

Albirea dintilor este tratamentul de cosmetica dentara cel mai des solicitat de pacienti.

Albirea Profesionala reprezinta indepartarea coloratiilor existente pe dinti. Pot beneficia de acest tratament inclusiv pacientii fumatori, sau cei care prezinta coloratii determinate de medicamente. Procesul de albire dentara practicat la Cabinetul Stomatologic Dental Cab utilizeaza tehnologia Beyond.

Albirea dintilor nu afecteaza structura dintilor sau rezistenta acestora si se realizeaza pe baza de gutiere . Tratamentul de albire se face in cabinetul stomatologic. Dintii se albes 14 nuante si rezultatul rezista in timp.

Tatuajele dentare sunt acele mici bijuterii care se lipesc pe suprafetele dintilor. Exista o gama foarte mare de astfel de bijuterii. Dintii nu sunt afectati prin aplicarea unor astfel de bijuterii.

Va oferim garantie 3 an pentru orice tip de bijuterie dentara aplicata.

In cazuri speciale in care dintii dvs. necesita tratamente speciale de cosmetica dentara se pot efectua coroane dentare ceramice, astfel incit prin culoare si forma sa va redam un zambetul pe care vi l-ati dorit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.