Ghidul Serviciilor
Dr Bobos Diana -Cabinet Stomatologic-Cluj
inapoi la firma 152 vizite
Poza Terapie Odontala
Foto

Odontoterapia (terapia odontala) reprezinta tratamentul cariei dentare.

Medicul stomatolog va aprecia gradul de afectare al dintilor prin carie si va va recomanda cel mai eficient tratament pentru leziunea dvs. dentara.

Cel mai des cariile se dezvolta pe suprafetele de masticatie ale dintilor, in santurile si fosetele dintilor, dar uneori apar in zone mai putin vizibile ale dintilor si anume la punctele de contact dintre dinti.

In mod normal este necesar sa va prezentati la un control stomatologic de 2 ori pe an. Numai in acest fel se pot descoperi leziuni carioase in stadiu incipient. Depistarea cariilor dentare in faza incipienta garanteaza tratamentul efectuat. Cu cit leziunea carioasa este descoperita mai devreme sunt sanse mai mari de a pastra dintele vital (cu nerv).

In cazul in care nu v-ati prezentat la dentist periodic, veniti imediat ce ati observat o modificare de culoare pe suprafata dintelui sau la primul semn de sensibilitate dentara.

Cabinetul nostru va pune la dispozitie o gama foarte larga de materiale folosite pentru tratamentul cariei, urmarind a realiza un tratament rezistent pe termen lung, cit si fizionomic, aspectul estetic fiind foarte important pentru pacientii nostrii.

Materialele folosite in clinica noastra fiind unele dintre cele mai nou aparute in domeniul stomatologic ne permit sa va oferim o garantie pentru toate obturatiile coronare (plombele) pe o perioada de minim 2 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.