Ghidul Serviciilor
Auris Dent-Cabinet Stomatologic- Constanta
inapoi la firma 122 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

ESTETICA DENTARA sau stomatolgia estetica – ramura a stomatologiei care se preocupa de aspectul functional dar mai ales de cel estetic. ESTETICA DENTARA nu este doar o stiinta foarte dezvoltata la ora actuala, ci si o adevarata arta in mainile dentistului si a tehnicianului dentar, acea combinatie fara de care acest domeniu stomatologic n-ar putea exista. Totodata, este si o carte de vizita nu numai a celor doi amintiti mai sus ci in mod special al pacientului, caruia ii intregeste aspectul si-i confera incredere in sine. Acest lucru este posibil prin anumite manopere care pot fi simple si se realizeaza in timp scurt, dar si foarte complexe a caror realizare necesita mai multe sedinte. Prin ESTETICA DENTARA obtinem zambete stralucitoare si fermecatoare cu o naturalete extraordinara.

 

Oare traim ntr-o lume in care prima impresie conteaza foarte mult? Categoric! Atunci, de ce sa nu zambim cu incredere indiferent de situatie? Zambetul atragator sporeste atractia pe care o putem exercita asupra ceilalti. Acest lucru il arata numeroase studii. Acestea sunt avantajele care astazi le ofera ESTETICA DENTARA.

 

Cele mai cautate manopere pe care le realizeaza ESTETICA DENTARA sunt:

albirea dintilor, implanturi dentare, bonding dentar, inlay-uri, onlay-uri, lucrari protetice (coroane, punti dentare…), reconturarea cosmetica a dintilor si a gingiilor…

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.