Ghidul Serviciilor
Auris Dent-Cabinet Stomatologic- Constanta
inapoi la firma 122 vizite
Poza Implantologie
Foto

IMPLANTOLOGIA orala a revolutionat medicina dentara in general si protetica dentara in special. Ce-si poate dori un pacient edentat si protezistul sau deopotriva? Sa poata elabora o restaurare protetica care sa se sprijine pe stalpi cat mai bine implantati repartizati corespunzator topografic. Aceasta posibilitate de a insera stalpi acolo unde ai nevoie o face PROTETICA IMPLANTOLOGICA sau IMPLANTOLOGIA. Este un amestec de chirurgie oro-dentara, protetica si gnatologie insa in asenta acest domeniu apartine de protetica, deoarece pacientului i se realizeaza finalmente, pe implanturi, o restaurare protetica.

IMPLANTOLOGIA orala face parte din arsenalul terapeutic al stomatologiei moderne, iar specialistii in domeniu sustin ca stomatologia mileniului trei nu poate exista fara aceasta frumoasa arta pe care o considera ca fiind regina stomatologiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.