Ghidul Serviciilor
Rosilo Montaj, Instalatii Electrice Si Automatizari Pentru Sistemele De Depozitare Cereale - Brasov
inapoi la firma 162 vizite
Poza Despre firma Rosilo Montaj
Foto

Rosilo Montaj srl este o companie dedicata proiectarii, implementarii, montajului si integrarii sistemelor de depozitare si conditionare cereale de orice marime si complexitate. Clientii nostri sunt fermieri, asociatii agricole, traderi de cereale.

Parteneriatul si cooperarea cu producatori de silozuri de cereale de renume, este una din premisele care garanteaza competenta noastra avand ca obiectiv realizarea unor proiecte de calitate.

Echipa noastra tanara reuneste cei mai buni experti in domeniu, specialistii Rosilo contribuind substantial la succesul de durata al clientilor nostri. Expertiza si experienta in domeniul silozurilor de cereale fac din Rosilo Montaj, lider in implementarea de proiecte de depozitare cereale.

Dezvoltandu-ne continuu, am reusit sa extindem gama produselor si serviciilor oferite, de la montaj mecanic si electric pentru silozurile de cereale, la antreprenor general capabil sa ofere proiecte la cheie. Astfel, in prezent, acoperim si constructiile civile, proiectare si realizare de fundatii pentru silozuri, proiectarea, livrarea si montajul de suprastructuri metalice ,proiectarea livrarea si montajul turnurilor de elevatoare, proiectarea livrarea si punerea in functiune a tablourilor electrice de automatizare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.