Ghidul Serviciilor
Electroconstructia Elecon, Proiectare Si Executare De Instalatii Electrice - Brasov
inapoi la firma 138 vizite
Poza Despre firma Electroconstructia Elecon
Foto

S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov este organizata si functioneaza pe baza statutului propriu.

Organigrama firmei a fost stabilita de fiecare adunare generala si contine în principal servicii functionale, compartimente de productie, ateliere si formatii de lucru.

Organizatia are angajati permanenti dispusi în formatii de lucru specializate pentru executia lucrarilor, dotari corespunzatoare, mijloace de transport tehnologice, atelier de confectii metalice, magazii si depozite pentru materiale, pod rulant si linie ferata uzinala.

Pentru lucrarile, produsele si serviciile executate S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov asigura respectarea legislatiei în vigoare precum si service-ul necesar stabilit contractual.Orientarea consecventa a managementului S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov spre producatorii de traditie si renume în domeniul echipamentelor electrice cum ar fi SIEMENS, SCHNEIDER, PHILIPS, A.B.B., etc, dorinta de a obtine valoare si de a îmbunatati continuu activitatea prin initiativa de a fi cât mai apropape de tendintele si inovatiile aparute în industrie, ne da posibilitatea de a oferi în acest moment lucrari, produse si servicii moderne, eficiente si de calitate.Printre beneficiarii mai importanti ai organizatiei enumeram:

S.C. Electroconstructia ELECON S.A. Brasov are implementat un sistem de management al calitatii si mediului unde politica si obiectivele organizatiei sunt stabilite de managementul la nivelul cel mai înalt al societatii în conformitate cu structura organizatorica, responsabilitatile personalului executant si structura documentelor tehnice utilizate, inclusiv detaliile si procedurile documentate stabilite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.