Ghidul Serviciilor
Electro Sistem, Comercializare De Posturi De Transformare Compacte, Tablouri Electrice - Baia Mare
inapoi la firma 133 vizite
Poza Anvelope pentru invertoare
Foto

Sunt destinate parcurilor fotovoltaice și sunt produse într-o gamă diversificata pentru a satisface toate cerințele tehnice solicitate. Ele sunt produse în atelierele noastre specializate cu respectarea standardului SR EN 62271-202 și sunt livrate complet echipate, într-o singură unitate de transport, iar montajul lor pe teren nu necesită lucrări deosebite.

Anvelpele pentru invertoare pot fi executate în anvelopă de beton sau în anvelopă de metal izolat, cu exploatare din interior (BK ¦I sau SIK ¦I).

Elementele constructive principale sunt: fundație de beton impermeabilă și rezistentă la ulei, schelet metalic din oțel zincat la cald, pereți din beton sau panouri termoizolante, acoperiș demontabil, uși de acces din tablă de aluminiu vopsit în câmp electrostatic, geamuri și pereți de ventilație, pereți despărțitori din tablă zincată și alte accesorii diverse. Trecerea cablurilor de medie și joasă tensiune este asigurată cu ajutorul unor presetupe etanșe (UGA System).

Tehnologia utilizată la realizarea anvelopelor asigură o foarte mare flexibilitate. Acest lucru ne permite să dimensionăm anvelopele în funcție de dimensiunile și caracteristicile tehnice ale echipamentelor electrice care urmează sa fie înglobate. Astfel posturile noastre pot fi echipate cu echipamente de la diverși furnizori, adaptările necesare putând fi executate foarte rapid.

În cazul parcurilor fotovoltaice utilizăm două soluții de bază, în funcție de locul de amplasare a invertoarelor centralizate.

Astfel, putem avea:

– Anvelope special pentru invertoare

– Posturi de transformare cu invertoare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.