Ghidul Serviciilor
Electro Sistem, Comercializare De Posturi De Transformare Compacte, Tablouri Electrice - Baia Mare
inapoi la firma 133 vizite
Poza Echipamente linii electrice aeriene
Foto

Separator de sarcină tripolar de exterior FLC, 24 kV, cu sistem de stingere a arcului electric

Separatorul de sarcină DRIBO FLC, fabricat sub licență DRIBO Cehia, este echipat cu mecanism de stingere a arcului cu resort. Separatorul are o greutate redusă, montarea și

operarea acestuia fiind deosebit de ușoară și rapidă. Contactele separatoarelor de sarcină tip FLC sunt din cupru, argintate galvanic.

Separatorul de sarcină de exterior FLC este construit cu părțile în mișcare pe lagăre de bronz. Aceasta îi asigură o funcționare ușoară și o durată mare de viață. Aceste separatoare sunt încercate la închidere și deschidere în condiții meteorologice severe, inclusiv acoperite cu un strat de gheață de până la 20mm. Separatorul FLC se fabrică conform standardelor EN 60694, EN 60265-1, iar izolatorii suport de tip compoziți siliconici utilizați satisfac specificațiile gradului de poluare IV, definite în standardul CSN 33 0405. În condiții normale de exploatare nu necesită mentenanță pe o perioadă de 16 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.