Ghidul Serviciilor
Electro Sistem, Comercializare De Posturi De Transformare Compacte, Tablouri Electrice - Baia Mare
inapoi la firma 133 vizite
Poza Tablouri de joasa tensiune
Foto

Tablourile de distribuție de joasă tensiune tip ES-TD sunt utilizate pentru alimentarea cu energie electrică a consumatorilor urbani, agentilor comerciali, a iluminatului stradal, precum și

în distribuția primară a diverșilor consumatori industriali, asigurând un grad de  protecție de până la IP54. Montajul acestor tablouri se realizează atât în clădiri civile sau industriale, posturi de transformare, cât și individuale în montaj exterior.

Condiții normale de serviciu:

Temperatura mediului ambiant pentru tablourile de distribuție ES-TD nu trebuie să depășească + 40 °C, iar media sa, măsurată pe o perioadă de 24 h, nu trebuie să depășească + 35 °C. Limita inferioară a temperaturii aerului ambiant este de – 25 °C.

Condiții atmosferice pentru instalații de interior. Umiditatea relativă a aerului nu trebuie să depășească 50% la o temperatură de maxim 40 °C. Umidități relative mai mari pot fi permise pentru temperaturi mai scăzute, de exemplu 90% la 20 °C.

Grad de poluare: III, care admite prezența unei poluări conductoare sau a unei poluări uscate neconductoare, care devine conductoare ca urmare a condensului.

Altitudine: altitudinea locului de instalare nu trebuie să depășească 2000 m.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.