Ghidul Serviciilor
Electronet Concept, Instalatii Electrice, Sisteme De Securitate, Automatizari - Baia Mare
inapoi la firma 108 vizite
Poza Despre firma Electronet Concept
Foto

Electronet Concept este o companie cu o dezvoltare dinamica si energica, având ca obiect principal de activitate proiectarea si executarea de lucrari în domeniul instalatiilor electrice, sistemelor de securitate si automatizarilor.

ELECTRONET este un integrator de servicii în domeniul electric, devenind în scurt timp o companie de elita în domeniu, de asemenea este un partener strategic, oferind clientilor sai, dintr-o sursa unica, un larg portofoliu de servicii, care cuprinde toate etapele necesare: conceptia, implementarea si exploatarea.

Pentru optimizarea utilizarii vehiculelor si reducerea costurilor de exploatare a acestora ELECTRONET furnizeaza clientilor sai sistemul de monitorizare GPS.

Echipa noastra manageriala investeste continuu în dotari, infrastructura si logistica, dar si în traininguri profesionale pentru perfectionarea si asimilarea noutatilor din domeniul electric.

Prin prestarea unei palete largi de servicii, ELECTRONET promoveaza tehnologia si face posibila utilizarea si optimizarea exploatarii acesteia. În acest scop cu echipe de profesionisti, ELECTRONET asigura proiectarea, montarea si servisarea în garantie si postgarantie a sistemelor.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.