Ghidul Serviciilor
Dacic Instalatii, Aer Conditionat, Termice,sanitare, Incalzire In Pardoseala - Brasov
inapoi la firma 123 vizite
Poza Despre firma Dacic Instalatii
Foto

Companie romaneasca cu capital integral privat, infiintata in anul 2013, SC DACIC TRANZACT SRL este o companie in continua crestere, propunandu-si sa ofere solutii si lucrari de calitate in domeniul instalatiilor. Misiunea noastra este de a crea relatii pe termen lung cu clientii nostri, de a intelege mai bine scopul si valorile acestora si de a le oferi servicii complete si de calitate.

Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor de încalzire, ventilatie, climatizare, sanitare, electrice, curenti slabi pentru cladiri civile si industriale: case particulare, vile rezidentiale, birouri si centre de afaceri, magazine prezentare si comerciale, restaurante, pensiuni si hoteluri, hale productie si depozitare.

SC DACIC TRANZACT SRL asigura solutia optima de securitate si confort pentru orice constructie, tehnologiile noi inlocuind tot mai mult subiectivismul factorului uman. Cu ajutorul unei echipe de profesionisti in domeniu acoperim o arie larga de servicii detaliate mai jos.

Sisteme de incalzire in pardoseala: angajatii nostri sunt experti  in domeniul instalatiilor de incalzire, incalzirea in pardoseala fiind serviciul cu cea mai mare cerere la constructia unei case noi sau la reconditionarea unei cladiri vechi.

Instalatii de ventilatie si climatizare: calitatea aerului respirat ar trebui sa fie o preocupare pentru toata lumea motiv pentru care asiguram aer conditionat in regim casnic sau industrial  (chillere, centrale de tratare aer, ventiloconvectoare in regim de incalzire/racire, aparate de aer conditionat split/multisplit).

Instalatii termice: centrale termice sau cazane cu functionare pe combustibil gazos, solid sau electric, panouri solare pentru preparare apa calda menajera si/sau aport la incalzire, automatizari sisteme.

Instalatii sanitare: instalatii alimentare cu apa si canalizare interioare/exterioare, obiecte sanitare si accesorii aferente.

Sisteme de detectie, avertizare si stingere incendii: detectie fum, temperatura, gaz, CO

Sisteme multimedia: sonorizare, cablare, centrale telefonice

Serviciile noastre se adreseaza atat nevoilor clientilor comerciali, publici  cat si celor si privati, atat in proiecte de constructii noi, cat si in renovari. Scopul este gasirea de solutii eficiente, ecologice si fiabile pentru automatizarea locuintei la cel mai înalt nivel.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.