Ghidul Serviciilor
Dacic Instalatii, Aer Conditionat, Termice,sanitare, Incalzire In Pardoseala - Brasov
inapoi la firma 123 vizite
Poza Instalatii HVAC
Foto

INCALZIRE IN PARDOSEALA

Incalzirea prin pardoseala este o idee care atrage din ce in ce mai multa lume. In jurul ei s-a creat o aura de sistem revolutionar si incontestabil superior tuturor celorlalte sisteme despre care, mai mult, se spune ca se poate aplica oriunde.

Caldura este uniform repartizata, pe intreaga suprafata a pardoselii, determinand un confort termic ridicat si, mai ales, constant. Lucrul acesta este important pentru oricine dar, mai ales, pentru familiile cu copii mici. Acestia umbla mult pe burta sau genunchi, iar multe dintre pardoselile clasice (gresia, dar si parchetul) raman reci, prin natura lor, chiar si in camere bine incalzire.

Caldura circula de jos in sus, incalzind intai picioarele, care sunt cele mai termo-sensibile extremitati ale corpului uman. Se fac serioase economii banesti. Astfel, pentru ca aerul din incapere sa ajunga la 20-23C, podeaua trebuie incalzita la cel mult 25C, ceea ce este mai mult decat suficient (caci senzatia de rece sau cald vine in primul rand de la extremitati).

Aspectul estetic al incaperii se imbunatateste considerabil. Se renunta la tevi (majoritatea vizibile), calorifere si robineti. Disparitia caloriferului nu are doar un efect estetic, ci si unul foarte pragmatic: creste spatiul util. Un perete, inainte blocat de calorifer, devine liber pentru alte utilizari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.