Ghidul Serviciilor
Victoria Asigurari
inapoi la firma 97 vizite
Poza Asigurare RCA
Foto

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare obligatorie prin care tertii prejudiciati în urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite.

Victoria Asigurari se adreseaza atat persoanelor fizice cat si  celor juridice care doresc sa incheie o asigurare, de orice tip, si cauta informatii care sa-i ajute in luarea celei mai bune decizii. Va stam la dispozitie o echipa tanara, cu experienta  vasta, capabila sa indeplineasca orice sarcina sau problema a clientului.

Tariful pentru polita de asigurare RCA variaza in functie de datele referitoare la:

  • Posesorul autovehicolului – al soferul/proprietarul: vechimea permisului de conducere, varsta,  daca este sau nu este pensionar , bugetar sau persoana cu handicap, daca are copil minor, mediul urban sau rural, etc.
  • Detalii referitoare al  masina pentru care se calculeaza polita RCA : marca autovehicolului, modelul, tipul, precum si detaliile tehnice, cum ar fi capacitate cilindrica sau masa maxima autorizata, putere motor, etc.
  • Sistemul bonus malus: In cazul in care soferul a provocat daune in anul anterior, atunci el se va incadra intr-o clasa de MALUS si va fi penalizat, de aici rezulta un pret la polita RCA mai mare. Insa, daca nu a provocat daune, va fi incadrat intr-o clasa de BONUS, fapt care duce la o reducere a pretului politei RCA.
  • In acest moment, in Romania, sunt 9 societăți de asigurare autorizate să practice asigurări obligatorii de răspundere civilă auto RCA:

    ASIGURAREA ROMANEASCA – ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

    ALLIANZ – TIRIAC ASIGURARI S.A.

    GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

    SOCIETATEA DE ASIGURARE-REASIGURARE CITY INSURANCE S.A.

    EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A.

    OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

    CARPATICA ASIG S.A.

    GROUPAMA ASIGURARI S.A.

    UNIQA ASIGURARI S.A.

     

    Avantajul clientului: Aici primesti oferta personalizata, valabila pe 6 luni respectiv pe 12 luni, din care fiecare poate selecta varianta rentabila de pret pentru el. Oferta cuprinde, de la toti asiguratorii mai sus precizati,  o comparatie de pret viabila.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.