Ghidul Serviciilor
Allpacka
inapoi la firma 81 vizite
Poza Livrare nationala colete
Foto

PROMOȚIE INCREDIBILĂ –DOAR 12,96 LEI /1 KG (inclusiv TVA) PENTRU LIVRĂRI NAȚIONALE ★ ★

Vinzi ceva pe OLX sau Okazii? Serviciile noastre sunt perfecte pentru a trimite obiectul tocmai vândut către cumpărător, la cel mai mic preț posibil!

Ai nevoie să trimiți un colet oriunde în România, dar nu ai încredere în serviciile poștale? Nicio problema! Alege una dintre companiile de curierat de încredere de pe site-ul nostru!

Suntem prima platformă comparativă de prețuri pentru servicii de curierat din România. Cu doar câteva click-uri, poți compara ofertele celor mai mari companii de curierat și trimite colete la prețuri mai mici decât prin poștă!

Noi, Allpacka.ro, credem că clienții noștri merită să obțină cel mai bun preț, atunci când vine vorba despre livrarea coletelor. Ne folosim de volumul mare al expedițiilor cumulate, pentru a negocia reduceri considerabile cu partenerii nostri. Aceste reduceri ți se transferă direct ție, clientului nostru!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.