Ghidul Serviciilor
Alencon, Timisoara - Mobilier Stradal Si Amenajari De Parcuri
inapoi la firma 129 vizite
Poza Locuri de Joaca
Foto

Spatiu de joaca Grafiti Grande B-402 SKU: Grafiti-Grande-B-402 Categorie: Accesorii parc

CARACTERISTICI

Structura din lemn: Secţiunea 120x60mm, cu marginile semirotunde, slefuite, lemn tropical de Pin tratat cu protector fungicid, insecticid şi respingător, Proces de tratare realizat prin metoda Bethell (presiune in vid) cu saruri hidrosolubile C.C.B,

Tipul de lemn: Badi (Nauclea diderrichii) Dabema (Piptadeniastrum africanum) Tiama (Erythropheleum ivorense) sau caracteristici similare.

Compania certifică faptul că aceste specii de lemn din provine din paduri unde se practica o gestionare durabilă, si este practicată şi controlată de către autorităţile din ţara, în conformitate cu regulamentul de FSC (Forest Stewardship Council), certificare şi GFS-Spania (gestionarea durabilă a pădurilor).

Acoperirea Lemnului: Degradare Lasure incolor artificiale (90 cicluri); degradare natural ca standardul european EN 927-3, permeabilitate la vapori de apă, în conformitate cu standardul european EN 927-4, permeabilitate apă lichidă, în conformitate cu standardul european EN927-5.

Structura Metalica: Structura tubulara de 40mm, din Otel gavanizat la cald prin imersie, Termorigide acoperire cu pulbere de poliester, conform normelor UNE-1176.

Prinderea: cu buloane din inox, ornamentate si protejate cu PVC.

Varsta de utilizare: 6 – 12 ani.

Dimensiuni: L= 370 cm, B= 290 cm, H= 230 – 270 cm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.