Ghidul Serviciilor
Expertlift Drg, Ploiesti - Service Echipamente De Ridicat
inapoi la firma 217 vizite
Poza Intretinere, revizii echipamente ridicat
Foto

Forma de colaborare ce asigura diminuarea sau chiar eliminarea totala a costurilor mari de reparatie. - Presupune colaborarea in baza unui tarif fix, negociat, sub forma unui abonament lunar/trimestrial/semetrial/anual. - Se ofera interventii preventive, efectuate de catre echipe de specialisti, conform indicatiilor producatorului.    Interventie la cerere

- Putem asigura, in tip record, interventia rapida a unei echipe de specialisti in vederea constatarii si remedierii oricaror probleme privind buna functionare a echipamentului dumneavoastra. - Am organizat pentru dumneavoastra un departament specializat pentru preluarea si programarea rapida a interventiilor, alocand un numar de telefon special si o adresa de e-mail personalizata. In acest fel suntem in contact cu dumneavoastra 24 ore din 24.

     Transport echipamente de ridicat

Prestam serviciul de transport atat pentru clientii care inchiriaza sau cumpara stivuitoare si platforme de la firma noastra, cat si pentru clientii care solicita exclusiv servicii de transport. Asiguram serviciul gratuit in situatia transportarii echipamentului dumneavoastra in service-ul propriu in vederea remedierii defectiunilor constatate.

     Parteneriat Full Service

- Prin aceasta propunere de colaborare preluam responsabilitatea functionarii echipamentelor dumneavoastra, asigurand orice remedire a defectiunilor la trenul motric (cutie de viteza si punte fata), piesele de schimb si consumabilele necesare reparatiei unui ansamblu, in fiecare luna dar si manopera pentru remedierea defectiunilor aparute la motor, mai putin piesele aferente. - Concret, in schimbul alocarii unui buget fix preluam riscul intreruperii accidentale a activitatii dumneavoastra. Pentru remediere defectiunilor complexe, asiguram echipamente la schimb.

   Garantia acordata de catre Experlift DRG Toate piesele sunt originale si se acorda garantie de minim 6 luni. Achizitionarea de piese originale garanteaza beneficiarului functionarea utilajului pe o durata indelungata in conditii de siguranta maxima, acestea fiind produse cu respectarea stricta a standardelor si a prescriptiilor tehnice din domeniu. Va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti pentru montarea pieselor de schimb cat si pentru diverse alte reparatii si interventii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.