Ghidul Serviciilor
Expertlift Drg, Ploiesti - Service Echipamente De Ridicat
inapoi la firma 217 vizite
Poza Vanzari echipamente de ridicat
Foto

Vanzari echipamente second-hand

Compania noastra comercializeaza o gama completa de electrostivuitoare si motostivuitoare cu furci frontale si laterale, echipamente de depozitare, transpalete manuale, hidraulice si/sau electrice. E suficient sa identificaţi si sa ne transmiteti nevoile dumneavoastra in privinţa echipamentului de ridicat pe care intentionati sa-l achiziţionaţi, pentru a va transmite, in cel mai scurt timp posibil, o oferta completa cu multiple alternative.

Vanzari piese de schimb, anvelope, acumulatori Inchirieri echipamente second-hand

Suntem importatori directi pentru toate marcile de renume, atat din categoria motostivuitoarelor si electrostivuitoarelor cat si a transpaletelor si a platformelor de ridicat la inaltime.

Vasta experienta cu furnizorii externi ne ofera toata competenta necesara pentru a gasi o solutie la orice necesar de piese de schimb. Avantajul nostru consta in vasta experienta in acest domeniu, de accea piesele sunt livrate in cel mai scurt timp iar raportul pret/calitate este intotdeauna avantajos pentru clientii nostrii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.