Ghidul Serviciilor
Teamnet International
inapoi la firma 82 vizite
Poza Operatiuni IT
Foto

Accesul imediat la cei mai buni specialişti IT este o realitate. Oamenii cu certificări tehnice din cadrul companiei noastre pot începe lucrul imediat, indiferent de tipul de proiect.

Echipele noastre de specialiști și-au dovedit eficiența în anii de experiență în care au realizat lucrări la nivelul excelenței. De asemenea, o altă realitate este reducerea costurilor pentru IT și controlul acestora. Compania noastră se concentrează mai mult pe profit și creșterea semnificativă a productivității afacerilor clienților noștri, companii publice și private din următoarele industrii: servicii publice şi Guvernare, siguranţă publică, mediu, agricultură, transport, sănătate, energie și utilități. Din acest motiv, specialiștii noștri acționează fără cheltuielile mari generate de echipamente scumpe sau de implicarea mai multor oameni dedicați domeniului IT din companie.

Asistență utilizatori Asistență tehnică Servicii de testare IT Certificări

Echipa noastră de suport acționează ca punct unic de contact pentru toate serviciile pe care le oferim. Prin monitorizarea continuă a serviciilor şi a activelor, managementul incidentelor şi procesele de urmărire a cererilor, minimizăm întreruperile serviciilor şi pierderile financiare, contribuind astfel la creșterea veniturilor clienţilor noștri şi a satisfacţiei utilizatorilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.