Ghidul Serviciilor
Teamnet International
inapoi la firma 82 vizite
Poza Servicii consultanta
Foto

De peste 8 ani oferim clienților noștri servicii de consultanță în vederea obţinerii finanţării și implementării proiectelor din fonduri europene.

Accesarea fondurilor europene, pe lângă oportunităţile evidente de dezvoltare oferite, presupune și o serie de provocări cu care clienții noștri se confruntă în procesul de implementare al proiectelor de finanțare. Acestea  pot deveni ameninţări reale dacă nu sunt corect identificate, pregătite şi gestionate. Procedurile de implementare şi gestionare ale acestor tipuri de proiecte sunt complexe şi necesită cunoştinţe multidisciplinare, precum şi o rigoare deosebită, care pentru un consultant – profesionist în domeniu, au devenit deja un modus vivendi.

Echipa noastră de consultanți specializați în accesarea fondurilor europene este recunoscută pentru profesionalismul, expertiza şi conduita profesională ireproşabilă de care dau dovadă în relația cu clienții. Mai mult decât atât, aceasta vine constant în întâmpinarea acestora cu soluții adaptate nevoilor lor reale, garantând astfel succesul proiectului. Garanția succesului este dată, în primul rând, de abilitatea echipei noastre de consultanți de a elabora măsuri de evitare a blocajelor de natură financiară şi administrativă. Cu toate acestea, atuul nostru cel mai de preț este atitudinea, dictată de apropierea de client și sustenabilitatea rezultatelor.

Punem la dispoziția clienților noștri interesați de accesarea fondurilor europene un întreg arsenal: experiența noastră, reţeaua de experţi şi parteneri colaboratori, dar şi cunoştinţele fiecărui membru al echipei noastre de specialiști.

Companii private, instituţii publice și organizaţii non-guvernamentale se bucură de beneficiile proiectelor implementate împreună, pentru că ne însoţim clienţii în fiecare etapă de dezvoltare a proiectelor lor. Ne adresăm în principal organizațiilor care activează în următoarele industrii: mediu, servicii publice, Guvernare și transporturi.

Fiecare proiect reprezintă pentru noi o experienţă unică de învăţare. Am înţeles astfel că, pas cu pas, conceptele verificate pot fi aplicate. Am învăţat să combinăm experienţa de lucru la nivel naţional cu dezvoltarea sentimentului de identitate Europeană și astfel reușim să contribuim la creșterea potențialului din regiune.

Servicii Proiecte Clienți

Ne-am dezvoltat o serie de tehnici, programe moderne şi inovatoare de concepere a proiectelor de consultanţă în vederea obținerii de finanțare europeană, pentru a face faţă cu succes concurenţei de pe piaţă, precum şi cerinţelor clienţilor. Astfel, serviciile pe care le oferim clienților noștri se bazează pe experienţa acumulată în elaborarea și implementarea unui număr foarte mare de proiecte. Suntem alături de clienţii noştri în fiecare etapă a dezvoltării şi realizării proiectelor lor, conștienți de faptul că acestea sunt, de fapt, şi proiectele noastre, cartea noastră de vizită. Serviciile noastre vizează servicii de consultanţă în toate fazele proiectului, de la identificarea nevoilor și a surselor de finanțare, la definirea proiectului, derularea acestuia și până la finalizarea perioadei de implementare:

Competențe cheie Dezvoltare instituţională şi asistenţă pentru administraţia publică:

Consultanţă pentru dezvoltarea afacerilor:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.