Ghidul Serviciilor
Teamnet International
inapoi la firma 82 vizite
Poza Servicii consultanta
Foto

Soluțiile tehnologice oferite de Teamnet sprijină organizațiile publice și private să își optimizeze modul de lucru, pentru evoluția performanțelor organizaționale. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii complete de consultanță de afaceri, specializată în domeniul IT&C.

Conștienți fiind de faptul că împlementarea unui sistem integrat poate fi dificilă pentru clienții noștri, echipa noastră de consultanți oferă servicii de consultanță strategică pentru optimizarea proceselor organizației, servicii de consultanță de management și consultanță în procesul de schimbare organizațională.În plus, experiența acumulată de specialiții noștri în proiecte de finanțare europeană a făcut posibilă implicarea noastră în proiecte de fonduri structurale.

În prezent, Teamnet  are experți şi colaboratori, care pot asigura consultanţă şi management pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile în vederea finanțării unor proiecte şi programe. Echipa noastră este alcătuită din experți în analiza de business cu o experiență relevantă atât în industriile în care activează clienții noștri, cât și în domeniul IT, reușind astfel să propună cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri.

Cunoașterea mediului public și de afaceri, buna înțelegere a clienților noștri, precum și experiența dobândită în proiecte de anvergură sunt principalele noastre atuuri, care ne recomandă ca un jucător important pe piața consultanței în afaceri. Prin serviciile de consultanță de afaceri oferite, ne adresăm organizațiilor publice și private care își desfășoară activitatea în următoarele sectoare de activitate: servicii publice și Guvernare, siguranță publică, transporturi, mediu, agricultură și sănătate.

Servicii Proiecte Clienți

Dintre serviciile de consultanță de afaceri pe care le punem la dispoziția clienților noștri amintim:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.