Ghidul Serviciilor
Teamnet International
inapoi la firma 82 vizite
Poza Servicii consultanta
Foto

Dispunem de o echipă solidă, de peste 300 specialiști IT, care împreună însumează peste 1500 de certificări, toate dobândite pentru excelentele cunoștințe tehnice de care dau dovadă. Aceștia ne ajută să îmbunătățim și să creăm infrastructura tehnologică ce poate reprezenta o bază a evoluției sociale.

Prin serviciile de consultanță IT pe care le oferim urmărim optimizarea proceselor din cadrul organizațiilor publice și private. Realizăm acest lucru prin abilitatea echipei noastre de a identifica soluțiile optime, pornind de la definirea celei mai bune strategii IT, continuând apoi cu alinierea celor mai noi tehnologii la procesele de afaceri ale organizației și cu etapa de implementare propriu-zisă.

În procesul de definire a celor mai bune soluții IT, specialiștii noștri se asigură că acestea sunt adaptate nevoilor și specificului activității organizației respective. Ei se preocupă de corecta configurare și proiectare a soluțiilor IT, de păstrarea unui nivel ridicat de securitate a informației și oferă asistență clientului în vederea adaptării procedurilor interne specifice pentru folosirea optimă a unui sistem informatic.

Prin serviciile de consultanță IT oferite ne adresăm în special organizațiilor publice și private din următoarele industrii: servicii publice și Guvernare, siguranță publică, mediu, agricultură, transporturi, sănătate.

Servicii Proiecte Clienți

Oferim servicii de consultanță IT pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.