Ghidul Serviciilor
Teamnet International
inapoi la firma 82 vizite
Poza Servicii consultanta
Foto

Coroborând nevoia clienților cu expertiza specialiștilor noștri și experiența noastră de peste 10 ani în proiecte complexe de infrastructură tehnologică, am identificat un nou domeniu unde putem să ne aducem o contribuție majoră, în vederea creșterii potențialului din regiune – Engineering.

O echipă de peste 30 experți, ingineri specializați în automatizări, sisteme de control distribuite, comunicații SCADA și sisteme informatice industriale, oferă clienților noștri cele mai complete servicii de consultanță în domeniul proiectării de procese industriale.

Oferim servicii de consultanță care acoperă o gamă largă de nevoi, de la concept la design detaliat, bazându-ne pe întelegerea aprofundată a proiectelor necesare în urmatoarele sectoare: construcție infrastructură pentru lucrări de apă și canal, alimentare cu apă și stații de tratare a apei potabile, canalizare și tratament de desalinizare a apei, deșeuri și eliminare deșeuri, stații de epurare a apelor uzate, rețele de canalizare.

Experiența de peste 20 de ani în domeniul automatizărilor industriale a specialiștilor noștri, certificările echipei și ale companiei în domeniul calității (ISO 9001, ISO 14001), precum și instrumentele și tehnicile folosite de aceștia în implementarea proiectelor reprezintă atuurile noastre și garantează livrarea unor rezultate sustenabile.

Mai mult decât atât, într-un domeniu aflat într-o continuă schimbare, atât din punctul de vedere al reglementărilor legale, cât și al tehnologiei, adaptabilitatea echipei și deschiderea către inovație sunt atribute importante, care ne oferă un avantaj competitiv.

Într-un segment de piață al integratorilor de sisteme, avem curajul să îmbinăm înalta specializare dobândită într-un segment de nișă cu abilitățile de integrare a sistemelor și cu experiența specialiștilor și partenerilor noștri, aducând astfel valoare adăugată organizațiilor publice și private din regiune.

Servicii Proiecte

Echipa noastră de experți specializați în domeniul Engineering acoperă o gamă largă de servicii în sfera proiectării de procese industriale:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.