Ghidul Serviciilor
Teamnet International
inapoi la firma 82 vizite
Poza Sisteme integrate
Foto

Mediu, Sănătate, Energie și Utilități, Siguranță publică, Transporturi, Servicii publice și guvernare, Agricultură

Sistemele noastre integrate ajută organizaţiile să-şi crească eficienţa, flexibilitatea şi capacitatea de comunicare cu alte sisteme prin dezvoltarea unor soluţii complete şi personalizate.

În 15 ani de experienţă, am reușit să accelerăm transformarea domeniilor servicii publice şi Guvernare, siguranţă publică, mediu, agricultură, transport, sănătate, energie și utilități.

Experienţa noastră în consultanţă şi dezvoltare software ne permite individualizarea sistemelor pentru a răspunde la nevoi specifice.

De asemenea, soluţiile pe care le propunem sunt capabile să gestioneze procese complexe şi volume mari de date, integrându-se cu uşurinţă în reţelele informatice existente sau nou create.

Servicii Sisteme Proiecte Certificări Clienți

În fiecare an, ne mărim portofoliul de servicii pentru a răspunde cerințelor clienților noștri și a le aduce soluții inovative. De la proiectare de sisteme integrate, la managementul bazelor de date, specialiștii noştri acoperă o gamă largă de servicii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.