Ghidul Serviciilor
Vladadel
inapoi la firma 67 vizite
Poza Vulcanizare
Foto

Echipa DrWheel efectueaza reparatii ale anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii.

Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna.

In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clema si plumbi adezivi (special pentru jantele de aliaj).

Echilibrarea se efectueaza cu utilaje noi si competitive. In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Montatul anvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se curata cu atentie janta de impuritati si se foloseste o solutie speciala penru etansare. Acest proces dureaza un timp foarte scurt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.