Ghidul Serviciilor
Cesrom
inapoi la firma 66 vizite
Poza Cestronics
Foto

Cilindrul electromotor CEMO încuie şi descuie automat uşile. Cu varianta în reţea, CEMO-NET, se pot gestiona şi totodată controla toate uşile din sistem utilizând intefaţa software.

CEMO – Cilindru electromotor, CEMO-NET CEMO este un cilindru acţionat de un electromotor ce încuie şi descuie automat uşile. Acesta este controlat de o unitate de control integrată care transmite selectiv semnale către motor. Din exterior, cilindrul poate fi operat cu o cheie mecanică, prin introducerea unui cod, sau cu transponder. Din interior, cilindrul este operat cu butonul mecanic, prin senzori radar sau folosind un întrerupător cu revenire.

Caracteristici:

Cilindrul electromotor CEMO este disponibil acum şi în varianta online numită CEMO-NET, atât ca soluţie integrată cât şi pentru a convertii cilindrii deja existenţi. Echipat cu un nou modul de reţea, CEMO se poate conecta la orice IP printr-un cablu standard, permiţând comunicare online.

Acest lucru este posibil datorită software-ului CEStronics care nu numai că permite utilizatorului să influențeze setările unei uși, dar şi să stocheze toate evenimentele de la ușile conectate. Atât status-ul curent al unei uși precum și evenimentele sunt afișate imediat. Schimbarea setărilor din sistem sunt doar o chestiune de un click.

În acest fel puteţi incuia sau descuia orice uşă din sistem de oriunde din lume unde aveţi acces la internet.

Caracteristici CEMO-NET online:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.