Ghidul Serviciilor
Profi Sib
inapoi la firma 77 vizite
Poza Produse NEDERMAN
Foto

Compania Nederman, cu sediul în Helsingborg, Suedia, joaca un rol important pe piata mondiala de produse si sisteme pentru imbunatatirea  mediului de lucru.Cei peste 60 de ani de experienta au permis Grupului Nederman sa dezvolte o gama larga de produse moderne. Nederman este lider mondial in aspirarea prafului si a fumului, degazeificare, productia de tamburi retractabili cu furtune si cabluri, organizarea spatiilor de lucru si dispozitive de protectie.

Nederman ofera produse practice la preturi accesibile, precum si sisteme complete pentru o gama larga de operatiuni in diferite domenii. Va oferim solutii diverse, de la simple dispozitive pentru spatii de lucru pana la sisteme complexe, prin care va ajutam sa proiectati un mediu de lucru adaptat cerintelor dumneavoastra specifice.

Proiectarea si dimensionarea elementelor instalatiei se face de catre specialistii nostrii în colaborare cu cei ai beneficiarului, amplasarea elementelor si traseul tubulaturii facandu-se de comun acord. Pentru a raspunde oricaror cerinte, aceste echipamente sunt construite pe baza a doua tehnologii principale intr-o gama foarte variata : 1. Captare la sursa si filtrare prin tehnologie Low-Vacuum ( adica presiune mica / debit mare )2. Captare la sursa si filtrare prin tehnologie High-Vacuum ( adica presiune mare / debit mic )

Exemple concrete de captare la sursa si filtrare prin tehnologie Low-Vacuum ( adica presiune mica / debit mare )

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.