Ghidul Serviciilor
Amn Design
inapoi la firma 158 vizite
Poza Bannere publicitare
Foto

Bannere publicitare - reprezintă unul dintre cele mai accesibile modalități prin care se poate face promovare și informare a maselor de oameni. Acestea pot fi simple sau dublă față. Pot fi inscripționate cu autocolant special pentru bannere sau printate direct. Printurile  se realizează în atelierele firmei și pe echipamente performante. Echipamentele permit asigurarea unor rezoluții de pana la 1440dpi, la standarde de calitate ridicate. Materialul pe care se realizează printul are o rezistență sporită și de bună calitate, pentru a face față condițiilor meteo nefavorabile. Ca sistem de prindere se folosesc capse și sfoară sau prindere cu bare laterale plus capse. Executăm inclusiv buzunare de vânt. Folosim polyplan baklit cu o gama vastă de culori.

Acest tip de bannere publicitare, chiar daca necesita autorizatie de la administratie au aplicatie in toata lumea pentru impactul major pe care il exercita asupra trecatorului, suprafața generoasa a putând afișa numeroase informații și la o mărime a acestora foarte vizibila de la depărtare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.