Ghidul Serviciilor
Amn Design
inapoi la firma 158 vizite
Poza Copertine, acoperiri terase
Foto

  Lucram eficient si in acoperirea spatiilor intinse, terase mari de restaurant, cafenele, benzinarii, spatii comerciale, terenuri sportive, (tenis, fotbal etc.). In realizarea unei asemenea constructii se concepe mai intai o structura metalica peste care se intinde la anumiti parametri materialul. In acesta privinta realizam:

In ambele cazuri avem mostrare cu diferite culori si modele de consistenta a materialului.

       In avantajul clientului este ca putem personaliza aceste copertine, acordandu-le si un scop publicitar (prin inscriptionare cu autocolant decupat sau printat ori prin imprimare directa). In oferta noastra , dat fiind permisibilitatea materialului si priceperea angajatilor firmei, intra inchiderea totala a spatiului (de exemplu: constructia de garaje sau spatii comerciale) ce pot fi si demontabile, precum si constructia de pavilioane sau corturi de uz personal (in gradina sau parc) sau de uz comercial, ce pot fi de asemenea personalizate si demontabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.