Ghidul Serviciilor
Amn Design
inapoi la firma 158 vizite
Poza Firme neluminoase
Foto

Firme neluminoase pe diverse suporturi: polyplan, stiplex, akrylon, plexiglas, tabla, pvc

 

Firme neluminoase pe polyplan

Acest model de firmă neluminoasă este realizată din polyplan printat sau decorat cu autocolant special pentru acest tip de suport, care se întinde pe un cadru din țeavă rectangulară vopsit.

Firme neluminoase pe akrylon, stiplex, plexiglas, pvc

Acestea sunt realizate pe akrylon, stiplex, plexiglas sau pvc, cu sau fără ramă de aluminiu, decorate cu autocolat printat sau autocolant decupat, realizat special pentru acest tip de suport rigid. Putem realiza aceste firme și prin metoda de print cu imprimanta cu cerneluri UV. Descrierile despre acest mod de imprimare le găsiți în pagina dedicată pe site la print UV pe materiale rigide.

Firme neluminoase pe suport de tablă

AMN DESIGN realiează acest tip de model de firmă neluminoasă utilizand un suport de tablă decorat cu autocolant decupat sau printat și o ramă din țeavă rectangulară. Acestea pot fi simplă sau dublă față, se pot monta stradal , pe stâlpi, pereți etc.

Opțional se asigură transport și montaj cu sistem de prindere în funcție de situația de la locul montării. În domeniul nostru de activitate intră și inscripționarea cu autocolant. Se utilizeaza autocolant special în funcție de suportul pe care se aplică. De asemenea vă putem printa și aplica anumite imagini dorite de dumeavoastră.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.