Ghidul Serviciilor
Amn Design
inapoi la firma 158 vizite
Poza Litere volumetrice
Foto

Litere volumetrice termoformate se pot realiza din material plastic. Putem termoforma orice font ales de client sau orice model intr o paleta variata de nuante. Prin termoformare se obtine o conturare volumica a imaginii cu efect vizual de impact. Proprietatile acestui tip de semnalistica publicitara: transparenta deosebita, rezistenta foarte buna la zgariere si soc, la intemperii, o recomanda pe piata. Literele volumetrice termoformate pot fi iluminate din interior cu ajutorul ledurilor sau a tuburilor de neon ori pot fi iluminate integral utilizand reflectoare.

       Litere volumetrice din akrylon, simopor pot fi luminoase sau neluminoase, de diferite dimensiuni si culori pentru a obtine impactul vizual dorit. Plexiglasul este disponibil intr o gama variata de nuante, fiecare avand suprafete cu diverse finisari: lucioase, satinate, mate etc. La cerere se poate aplica autocolant cu proprietati si efecte insolite (transparent, tranlucent, opac, etc.). Literele volumetrice din pvc au aplicare semnalistica atat in interior cat si in exterior. Procesul de frezare a semnelor se face prin intermediul unui router cu comanda numerica (computerizat), garantandu-se calitatea ireprosabila si dimensiunea exacta a semnelor. Litera volumetrica poate avea spate din pvc, aluminiu sau alcubond.

Modul de iluminare:

Firme cu neoane spectrale

         Reclamele realizate din tuburi de neon cu descarcare in gaz spectral sunt deosebit de spectaculoase. Efectul vizual este garantat nu numai in timpul noptii cat si in timpul zilei.

          Daca se doreste , se poate adauga un sistem dinamic de iluminare(animatie), astfel impactul vizul al reclamei sa fie maxim.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.