Ghidul Serviciilor
Amn Design
inapoi la firma 158 vizite
Poza Totemuri publicitare, statii carburant
Foto

Totemuri publicitare – reprezintă cea mai bună metodă de promovare pentru cladiri, reprezentanțe, stații de carburanți aflate în zona de trafic rutier si pietonal.

Realizăm totemuri publicitare de diferite forme, dimensiuni și sisteme de afișare, la standarde înalte de calitate. Totemul este folosit ca mod de semnalistica stradala și are rolul de a semnaliza mai bine o locație aflată la șosea sau direct din zona de trafic a pietonilor. Aceasta metodă de promovare se aplică acolo unde orice alt tip de expunere pentru materiale publicitare este prea mic, ori atunci cand se dorește ca locatiile sa fie semnalizate de la distante destul de mari, avand rolul de directionare sau informare.

Echipa noastra realizează totemuri publicitare pe structură metalică, cu profile de oțel, aluminiu, cu fixare în beton sau talpă de susținere. Fețele pot fi realizate din bond, policarbonat, stiplex sau poliplan. Pentru creșterea vizibilității, acolo unde se dorește acest lucru, realizăm iluminarea totemurilor cu leduri, tuburi fluorescente. În funcție de grafica stabilită se pot monta si litere volumetrice. Formele totemurilor publicitare pot fi cu fețe curbate, drepte și pot avea diverse dimensiuni atât ca lățime cât și ca lungime.

Executam de asemenea:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.