Ghidul Serviciilor
Dr. Citu Carmen-Clinica Stomatologica-Constanta
inapoi la firma 102 vizite
Poza Profilaxie dentara
Foto

Profilaxia reprezintă prevenirea îmbolnavirilor structurilor aparatului dento- maxilar și în special a celor dento-parodontale, dar și prevenirea complicațiilor deja existente.

   Depistarea cât mai precoce este cheia pentru evitarea unor tratamente costisitoare și complicate.

    Cel mai frecvent în practica stomatologică ne întalnim cu leziuni odontale în diverse grade evolutive și cu manifestari variate ale bolii parodontale. Deasemeni anomaliile dento-maxilare destul de frecvente depistate cât mai precoce pot evita complicații grave la vârste avansate.

      Întrucât pacientul nu poate depista singur în timp util dacă apare îmbolnavirea dentară sau care este gravitatea acesteia se recomandă vizitele periodice de la vârste mici (3 ani) la medicul dentist. În cadrul acestor consultații care se vor efectua la 6 luni se vor depista și trata la timp afecțiunile dento-parodontale și anomaliile dento-maxilare pentru a preveni apariția complicațiilor .

      În cabinetul nostru oferim următoarele servicii de profilaxie dentară:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.