Ghidul Serviciilor
Dr. Vanvore Nicoleta -Cabinet Stomatologic- Timisoara
inapoi la firma 117 vizite
Poza Endodontie
Foto

Endodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratarea pulpei dentare, a ligamentelor de sustinere de la varful radacinii dintelui, a canalelor radiculare si a regiunii periapicale (punga puroi), tratament stomatologic cunoscut in termeni populari ca “omorarea” nervului.Toate aceaste manopere stomatologice presupun multa indemanare din partea medicului dentist (stomatolog). Aceasta specialitate a stomatologiei reprezinta baza stomatologiei restaurative deoarece vindeca dintele pe interior.

 

In interiorul oricarui dinte o sa gasim camera pulpara unde se situeaza pulpa dentara si sistemul radicular de canale. Acestea contin tesut moale, nervi, vase de sange. In aceasta zona sterila daca ajung accidental sau in urma unei carii, bacterii sau virusi se poate forma puroi care poate provoca boli ca meningite, endocardite, sinuzite, septicemie. Manevrele stomatologice uzuale pe care le realuzeaza medicul dentist (stomatolog) endodont constau in:

Cabinetul stomatologic Dr. Vanvore Nicoleta acorda o grija speciala tratamentelor endodontice pentru a asigura in acelasi timp confortul si starea de bine a pacientului si un serviciu stomatologic de inalta tinuta profesionala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.