Ghidul Serviciilor
Apium Wood - Usi Si Scari Din Lemn Masiv Realizate La Comanda, Margineni / Bacau
inapoi la firma 170 vizite
Poza Scari interior din lemn
Foto

Scara din lemn masiv, farmecul oricarei case

O casa cu scara interioara va avea întotdeauna un farmec aparte. Ea duce catre un loc care nu ne este vizibil, asadar prezenta ei este învaluita în mister.

 

Gânditi pe termen lung

Fiind o piesa centrala a casei, este important sa alegeti o scara din lemn masiv, care se impune prin nobletea lemnului utilizat si a designul special, dar mai ales prin rezistenta în timp. Prin natura sa, o scara este supusa la utilizari zilnice, repetate, asadar este important sa investiti deodata într-un obiect de calitate superioara, care sa se mentina, atât functional, cât si estetic, pe termen lung. O scara din lemn masiv, precum si alte elemente din lemn masiv (usi, mobila etc.), înseamna un plus adaugat la valoarea locuintei, în cazul în care vreodata va gânditi sa vindeti imobilul.

Fiabile, usor de întretinut

Scarile din lemn masiv sunt usor de întretinut si de curatat. Mai mult decât atât, sunt usor de adaptat oricarei locuinte si pot fi decorate cu usurinta, pentru a oferi note speciale încaperii.

Pretul se calculeaza la cerere

Modelele se pot produce la cerere din diferite esente cum ar fi frasin, stejar, fag.Scara contine treapta si contra-treapta intreaga.Nuante disponibile: natur, mahon, nuc, stejar, venghe, cires si altele.Montarea scarilor se face prin lipire cu adeziv profesional Sikabond T52 Parquet.Finisajele sunt profesionale, marca RENNER by Kroncolor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.