Ghidul Serviciilor
Dent-A-Life-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 118 vizite
Poza Odontologie
Foto

Odontologia este specialitatea stomatologică care se ocupă cu tratamentul cariilor și refacerea structurii dentare distruse.

În cadrul cabinetului stomatologic Dent-A-life se aplică metode moderne de îndepărtare a cariei dentare pe principiul preparațiilor minim invazive. Dinților afectați de carie li se aplică tratamente de stimulare a neodentinogenezei proprii (apariția dentinei de reacție = strat protector pentru nerv). Ultima etapă de tratament odontal este cea de refacere a structurii dentare distruse de carie, prin tehnici speciale de obturare, începând de la baza cavității, strat cu strat, până se obține morfologia ideală. Recomandăm întotdeauna prevenția, în locul tratamentului propriu-zis, prin manopere de sigilare sau fisurotomie dentară.

Materialele folosite la cabinetul stomatologic Dent-A-life intră în categoria materialelor nanocompozite și reprezintă o alternativă fizionomică la obturațiile cenușii din amalgam, cu care am fost obișnuiti în trecut și care nu mai sunt demult folosite în cabinetele stomatologice moderne. Avem proba timpului și satisfacția pacienților vizavi de materialele dentare folosite în cabinet și care printre altele sunt regăsite în studii de specialitate (The Dental Advisor, Reality’s Choice) în poziții de top.

Scopul ședinței de tratament odontal la cabinetul stomatologic Dent-A-life este de a prelungi vitalitatea nervului și de a reface în condiții corecte morfologia și funcționalitatea coroanei dentare, obținând în final un dinte sănătos și frumos, perfect încadrat în arcada dentară.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.