Ghidul Serviciilor
Anamaria Pangrat-Cabinet Stomatologic-Constanta
inapoi la firma 161 vizite
Poza Stomatologie pediatrica
Foto

Reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor (pedodontie).

Copiii sunt o categorie aparte de pacienti, datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor definitivi tineri, dar si pentru ca este esential sa castigam increderea micutilor de la bun inceput. Pentru ca atmosfera e placuta si prietenoasa,iar tratamentul foarte putin traumatic,copiii vin cu placere la clinica noastra.

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari,indrumari privind periajul dentar) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor.

Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi; de aceea este foarte important sa se acorde aceeasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

Ca urmare a dezvoltării tehnologiei în domeniu, vizita la medicul stomatolog nu mai reprezenta un stres pentru copii şi implicit pentru părinţi, copiii vin cu plăcere ştiind că tot ceea ce inseamnă tratament dentar se va efectua fără nici cea mai mică durere fizică.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.