Ghidul Serviciilor
Hanseatic Kontor
inapoi la firma 126 vizite
Poza Cafea boabe
Pret: 39,5 RON
Foto

Gustul bogat cu arome de ciocolata si caramel se regaseste in cafeaua "illy Cafea boabe Espresso Medium Roast", echilibrul  dintre forta si delicatete.

Illy a creat un sistem inovator ce asigura un timp indelungat de pastrare a prospetimii cafelei, de peste doi ani. Prin aceasta procedura se extrage aerul din cutie, punand in loc un gaz sub presiune. In acest mod illy Espresso Medium Roast  reprezinta alegerea ideala pentru cunoscatorii de cafea ce prefera sa consume cafea proaspata.

Cafeaua illy Cafea boabe Espresso Medium Roast are la baza cafea 100% Arabica, atent selectionata din regiunile lumii, ceea ce confera un gust rafinat, abundent si corpolent, perfecta pentru toate modalitati de pregatire a cafelei.

Cafeaua este ambalata in cutie metalica, sub presiune, ce mentine proaspat continutul ei, bucurandu-te oricand de gustul minunat al cafelei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.