Ghidul Serviciilor
Digitech, Targoviste - Sisteme De Acoperisuri, Tigla Metalica
inapoi la firma 181 vizite
Poza Ferestre de mansarda
Pret: 720 RON
Foto

Dimensiuni: 55×78

Lemn si accesorii din lemn Cadrele noastre de lemn sunt fabricate din lemn de pin selectat, tratat cu funicid si insecticid prin impregnare ,apoi cu un lac pe baza de apa pentru un aspect natural. Toate materiile prime din lemn provin din paduri durabile. Rooflite detine certificatul FSC

Izolatie termica Ferestrele de mansarda au geam dublu de 24 mm ( umplut cu argon ) pentru a garanta o buna izolatie termica si emisivitate redusa, care diminueaza pierderile de caldura din timpul iernii si limiteaza supraincalzirea din timpul verii. Coeficientul de transfer termic al tuturor gemurilor este 1,1 W/m2K.

Siguranta Si sticla de geam interioara si cea exterioara sunt fabricate din sticla float. Geamurile exterioare pot fi întărite pentru toate seriile. De asemenea, geamul 800 are sticla interioară laminată pentru siguranță.

Maner Toate ferestrele noastre au maner turnat din zinc Manerele au trei poziti,una este perfect inchis si alte doua pozitii care asigura ventilarea pasiva atunci cand este nevoie.

Produs de calitate Ferestrele noaste sunt fabricate in Europa intr-o fabrica certificata ISO 9001 ISO 140001 si OHSAS 18001 , aici se folosesc cele mai bune tehnologii pentru ca standardele industriale , de mediu si de munca sa fie respectate Performantele energetice, etanseitatea la apa sunt testate de IFT Rosenheim GmbH companie de testare independenta

Respectarea mediului Certificarile lemnului Protectia mediului inconjurator este una dintre principalele responsabilitati ale Grupului. Este foarte important pentru noi sa folosim lemnul din paduri reciclabile Certificarea lemnului este furnizata de organizatia independenta terta parte, si putem dovezi, prin urmare, cu incredere ca lemnul nostru intotdeauna este derivat din paduri durabile. Rooflite detine certificatul FSC (Programul pentru aprobarea certificarii lemnului folosit. Acesta asigura transparenta fluxului de lemn din padure catre produs finit ,si prin urmare, ofera clientilor nostri o trasabilitate completa a lemnului de la leagan pana in mormant.

Design Designul unic permite pana la 10% mai multa lumina in camera decat alte ferestre de mansarda. Colectia Rooflite are un profil mai ingust, mai aproape de profilul acoperisului, aceasta nu numai imbunatateste izolatia termica dar si arata mai bine !

Instalarea Ferestrele Rooflite sunt foarte usor de instalat. Principiul de instalare este o metodologie testata , bine cunoscuta pentru instalatori de multi ani. Pentru clientii DIY un ghid de instalare usor de urmat pas cu pas este inclus cu fiecare produs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.