Ghidul Serviciilor
Digitech, Targoviste - Sisteme De Acoperisuri, Tigla Metalica
inapoi la firma 181 vizite
Poza Panouri solare
Pret: 1.250 RON
Foto

Panou solar cu boiler de inox 120 L nepresurizat.

Panourile solare cu tuburi vidate nepresurizate sunt panouri care se folosesc sezonier, în perioada caldã a anului (martie – noiembrie). Panourile cu tuburi vidate nepresurizate folosesc tuburi vidate simple, fãrã sistemul heat pipe. Apa rece din rezervor pãtrunde gravitational în tuburile vidate unde este încãlzitã de radiatia solarã. Prin încãlzire, apa îsi reduce densitatea si se ridicã în rezervor fiind înlocuitã de o cantitate echivalentã de apã rece. Avantajele acestui sistem de panouri solare sunt: . Sunt usor de instalat . Nu necesitã întretinere . Nu folosesc energie electricã . Au un randament foarte bun . Sunt cele mai economice sisteme solare de preparare a apei calde menajere

CARACTERISTICI TEHNICE Panou solar nepresurizat boiler inox 120 l SONTEC

CARACTERISTICI TEHNICE Panou solar nepresurizat boiler inox 120 l SONTEC

NOTĂ: presiunea apei calde este dată de diferenţa de nivel dintre rezervor şi robinet. Pentru a dispune de o presiune de cca. 0,5 bar este necesar ca rezervorul panoului solar să fie plasat la o înălţime de 5,5 m.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.