Ghidul Serviciilor
Denta-Clinica Stomatologica- Bacau
inapoi la firma 131 vizite
Poza Radiologie Dentara
Foto

Cu un software de imagistica sau radiologie dentara, informatiile pot fi recreate pentru a furniza imagini 3D ce pot fi manipulate pentru a arata diverse unghiuri, cu adancimi si grosimi variabile putand selecta anumite tesuturi.

Doza de iradiere pentru CBCT (imagine digitala 3D) este mult mai scazuta decat in cazul unui computer tomograf conventional.

Se obtin imagini detaliate 2D si 3D folosite in chirurgia maxilo-faciala pentru a determina pozitia tridimensionala precisa a unui dinte in cadrul osului alveolar si a modului in care aceasta pozitie relationeaza cu structurile vitale pentru extractii si incluzii.

Vizualizarea tesuturilor dure si moi pe computer in trei dimensiuni sunt folosite pentru a planifica interventiile chirurgicale maxilo-faciale si implantare.

 

Cu Planmeca ProMax 3D se evidentiaza orice regiune de interes in medicina dentara, planificarea implanturilor cuprinzand de la vizualizarea intregului maxilar pentru a pozitiona implanturile dentare in mod optim cat si localizarea si determinarea distantei fata de structurile anatomice vitale, masurarea grosimii tesutului osos alveolar si vizualizarea conturului osos, determinarea necesitatii unei grefe de tesut osos cat si cantitatea ei sau a unui lifting sinusal dar si vizualizarea de regiuni mici de detalui ca pentru un singur dinte sau implant.

Cuprinde o multitudine de diagnostice:

CT cu fascicol conic (CBCT) este o tehnologie imagistica relativ noua ce genereaza informatii vizuale 3D. Folosind un fascicol conic de raze X in locul unui fascicol liniar conventional in forma de evantai, scanerul CBCT face o singura rotatie in jurul pacientului pentru a capta aceste imagini in plan multiplu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.