Ghidul Serviciilor
Implant Dental Office-Cabinet Stomatologie- Sighisoara
inapoi la firma 109 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

Estetica dentara este un concept pe care orice clinica dentara  trebuie sa il ofere pacientilor sai. Estetica trebuie sa fie legata direct si de functionalitatea lucrarilor efectuate, deoarece degeaba este “frumos si alb” daca nu este si functional. Estetica dentara poate fi obtinuta prin imbunatatirea aspectului dintilor, si anume deschiderea nuantei dintilor prin albire dentara si diferite bijuterii dentare aplicate, asta in cazul in care igiena orala este una foarte buna, si bineinteles nu exista obturatii (plombe) si diverse elemente protetice cu aspect diferit fata de dintii naturali.

Estetica dentara poate fi oferita si prin inlocuirea obturatiilor care ies in evidenta fata de dintele pe care se aplica. Estetica dentara se obtine prin folosirea unor compozite de calitate inalta, modelare anatomica a reliefului ocluzal dar si tehnici corecte de preparare a  cavitatilor carioase . Folosirea unor pigmenti poate sa creeze un aspect foarte natural al obturatiilor. La Implant Dental Office folosim compozit nanohibrid Filtek Ultimate de clasa Premium si sisteme adezive de generatia a IV-a care reprezinta "standardul de aur" in adeziunea dintre materialul compozit si dinte.

O alta situatie in care estetica dentara poate fi obtinuta in zona frontala este aplicarea fatetelor ceramice la nivelul dintilor frontali. Aceasta manopera necesita o experienta crescuta a medicului si a  laboratorului dentar. Fatetele dentare au grosime de pana la 2 mm si se aplica pe dinti prin cimentare, in urma unei preparari minime a dintilor sanatosi care prezinta obturatii mari, vizibile sau care au defecte de smalt sau forme inestetice. Deasemenea forma dintilor poate fi modificata cu ajutorul fatelelor ceramice cu obtinerea unei estetici excelente in zona frontala.

Folosind un protocol de poze cu situatia initiala si o amprenta se poate previzualiza rezultatul final prin creearea unor fatete sau coroane de ceara (wax-up) care pot fi probate, pacientul putand sa vada efectiv rezultatul la care se poate ajunge. Prin aceasta tehnica se pot aplica lucrari provizorii, numite mock-up,  care sunt foarte apropiate de rezultatul final, care ofera estetica excelenta si functinalitate pe durata tratamentului .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.