Ghidul Serviciilor
Implant Dental Office-Cabinet Stomatologie- Sighisoara
inapoi la firma 109 vizite
Poza Implantologie
Foto

Implantul dentar, cea mai de succes si inovatoare varianta de tratament la ora actuala, este acum mult mai accesibila pacientilor care si-a pierdut dintii in urma extractiilor Implantul dentar este o „radacina”de Titan pur, de forma unui mic surub care se insera cu grija in osul maxilarului superior sau inferior, acolo unde dintii lipsesc. Dupa o perioada de vindecare de cateva luni, implantul este acceptat de organism, proces numit osteointegrare, iar in jurul lui se formeaza os, care va sustine implantul pentru a-i putea atasa un dinte artificial de ceramica, o punte dentara sau o proteza mobilizabila.

 

Este folosit de peste 50 de ani cu succes in medicina dentara, timp in care a evoluat constant. Studiile arata ca rata de succes a succes a implantului pe termen lung este de 93-95 %, asta daca si lucrarea protetica este executata corect. In ultimii ani implanturile ofera solutii de tratament pentru cazuri care pana acum puteau fi rezolvate doar prin proteze dentare. Implant Dental Office poate sa va ofere reabilitari protetice insurubabile care imbunatatesc cu mult calitatea vietii fata de o solutie mobila clasica. Estetica este deasemnea refacuta.

In anumite situatii, imediat dupa ce implantul este inserat putem aplica pe implant o restaurare provizorie care sa ofere estetica si o functionalitate minima pe perioada tratamentului.

In clinica Implant Dental Office folosim sistemul de implanturi AlphaBio, care au o prezenta pe piata de peste 27 de ani, motiv pentru care nu ezitam in a oferi garantie de 2 ani pentru tratamentul pe implant.

Pentru a afla daca esti „pacient eligibil pentru implant” este necesara o consultatie de specialitate si o analiza CT a maxilarului, prin care medicul specialist poate sa analizeze cantitatea si calitatea osului acolo unde dintii lipsesc, acesta putand oferi apoi cea mai buna varianta de tratament.

 

Dintre serviciile de specialitate in implantologie enumeram:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.