Ghidul Serviciilor
Implant Dental Office-Cabinet Stomatologie- Sighisoara
inapoi la firma 109 vizite
Poza Terapie dentara
Foto
Foto

Tratamentul leziunilor dintilor poate fi simplu sau complex in functie de gradul de distructie dentara, ce poate merge de la o obturatie simpla pana la extractie dentara. Leziunile dentare incipiente se rezolva prin curatirea cavitatilor, controlul acestora cu indicator de carie si plombarea cavitatilor preparate si curate cu un material compozit nanohibrid care se intareste la activare cu lampa de ultraviolete. Rezultatul este un dinte cu o obturatie estetica si rezistenta de clasa Premium, pentru care oferim garantie de 2 ani.

Uneori leziunile pot fi mai avansate, fapt ce poate duce la necesitatea indepartarii nervului dintelui. Aceasta este o procedura care se face sub anestezie locala, fiind astfel nedureroasa. Prin curatarea chimica si mecanica a canalului dintelui, si prin determinarea exacta a lungimii lui, putem efectua o sigilare a canalului cu un ciment special. Aceasta procedura se numeste tratament de canal si folosim un protocol de lucru care cuprinde folosirea digii, tratament chimic (hipoclorit de Sodiu, Clorhedina, EDTA) si mecanic manual si rotativ, radiografie dentara de control.

 

In cazul in care dintele sufera distructii importante si s-a facut tratament de canal, se pot aplica unul sau mai multi pivoti de fibra de sticla pentru a putea reface dintele distrus sau fracturat. Aceasta procedura se numeste reconstructie corono-radiculara directa si este mult mai eficienta si precisa decat pivotii metalici efectuati in laborator in trecut, care prezinta un risc crescut de a fractura radacinile pe care se aplica

 

Alteori, infectiile dentare pot merge dincolo de dinte, iar aceasta sa se localizeze la nivelul osului maxilar, situatie care poate impune anumite interventii chirurgicale. Acestea se efectueaza sub anestezie loco-regionala, iar printr-o tehnica operatorie sigura si in conditii de sterilitate si control postoperator riguros, putem avea un rezultat favorabil cu  „restitutio ad integrum”.

Dintii care au beneficiat de terapia initiala pot fi refacuti si cu ajutorul coroanelor si puntilor dentare, care sunt prezentate la sectiunea Protetica sau Serviicii de Specialitate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.